In de Filipijnen zijn vaak grote arme families. De familie Legaspi is zo'n grote familie waarvan de vader ernstig ziek is en de kinderen proberen om zelf voor hun inkomen te zorgen. Desondanks helpt de familie onze stichting belangeloos.

De familie probeert door het verkopen van eten en drinken op scholen in hun onderhoud te voorzien. Door met een foodcar bij een school te gaan staan brengen ze hun waren aan de man. Zij koken zelf hun eten en met de foodcar rijden ze naar de school.

De familie krijgt een kans op een school op 30 kilometer van hun huis een ruimte te huren om daar hun eten en drinken te verkopen. Probleem is om dagelijks het eten te vervoeren naar de school. De familie heeft een eigen motor.

Bij Lutoban kwam een verzoek binnen voor een bijdrage in de kosten van een zijspan, zodat het eten dagelijks naar de school gebracht kan worden. Door een donatie van PHP 9.000 (€145) konden ze een zijspan kopen en aan de motor koppelen.

Wij hopen dat ze door onze donatie verder in hun levensonderhoud kunnen voorzien

We are happy to report that we have purchased a side car for 9,000.00 pesos but I have to cover the 1,000.00 pesos attachment fee for it to operate. The total cost of the side car is 10,000.00 pesos.

Attached to this email are the pictures of before, during, and after the side car is attached to the motorcycle.

Thank you so much for your generosity.

God bless us all.

Truly yours,

Ranlie