igamalag_1.jpg

De waterput is geslagen en het water loopt. De inwoners van Igcamalig hoeven niet meer de berg af om hun dagelijkse water te halen.

Weer een druppel op de juiste plaats

De werkzaamheden voor het slaan van een waterput bij de Igcamalic lagere school zijn klaar. Eerder schreven we dat het dorpje op een heuvel ligt en dat het moeilijk bereikbaar is. Alleen met een goede 4x4 zou dat kunnen. Helaas is die niet aanwezig dus gaat het met paard, sorry karbouw met aanhangwagen. Ook is er onvoldoende stroomvoorziening aanwezig is om de apparatuur te laten werken. Voor alles wordt een oplossing gezocht ?

 

  https://www.facebook.com/ritchel.pachica/videos/2257410594290630/

 

Bedankbrief

Good morning Lutoban,

Thank you. There are so

Thank you so much Lutoban for the blessings.me unexpected circumstances that arise but we are doing our best to find remedies. We decided to use carabao and carosa to transport the materials for there was no other forms of transpo available in going to Igcamalig. Right now Sir Ariel can’t start to weld iron bars for we don’t have a transformer. We will try to borrow generator from the City Disaster Risk Reduction Management Office so that he can pursue in what he needs to do.

God bless us all!

igamalag_2.jpgigamalag_3.jpg