Boeken

Helaas kunnen wij geen boeken meer aannemen.

Donaties

Donaties zijn altijd welkom

Ons rekeningnummer is NL50RABO0132996243 tnv Stichting Lutoban

RSIN 818005646

 

E-mail: info@lutoban.com

 

Wij zijn ANBI erkend

facebook

Home of Hope website

Translate

Dutch English Filipino German

Jaarcijfers 2014

2014 stond in het begin van het jaar in het teken van de hulp aan de slachtoffers van de tyfoon Hayan.

Aan het eind van het jaar hadden we een kerstmaaltijden actie die een groot succes was. We hebben 80 arme gezinnen rond de kerst kunnen voorzien van een voedselpakket, wat ze anders niet hadden kunnen kopen. Deze kosten zijn verantwoord onder incidentele kosten waaronder ook de kosten zijn geboekt van de opleiding van de 3 jongemannen die opgeleid worden tot automonteur.

In 2015 hebben we 25 Balik Bayanboxen gestuurd naar scholen en arme buurten met daarin zeer goede kleding, speelgoed en kinderboeken. Daarnaast hebben we bijgedragen aan de verzending van schoolmeubilair van de Matheusschool in Galder naar de Fillipijnen.

Het weeshuis Home of Hope hebben we geholpen met o.a. het bestrijden van termieten en, de aanschaf van nieuwe matrassen.

Op de balans staan nog twee reserveringen voor doelen waarvoor we een speciale doelgerichte financiering hebben ontvangen. In Kenia krijgen twee jongemannen de kans om te gaan studeren en in Cebu wordt een grote familie geholpen aan onderdak en een toekomst.

De kosten van de fondsenwerving bestond voornamelijk uit kosten voor het organiseren van de boekenmarkt, huur opslagruimte en kosten website. 

De donaties waren dit jaar lager dan vorig jaar. Dit wordt veroorzaakt door de vele giften die we mochten ontvangen voor de slachtoffers van de orkaan Hayan.

De boekenbeurs en de voorjaarsmarkt brachten 200 euro meer op.

De rente op de spaarrekening is door de lage rentevergoedingen door de bank sterk gedaald.

Alle hulp die we hebben geboden is mogelijk gemaakt door onze donateurs, bezoekers van de boekenmarkt en voorjaarsmarkt. Hiervoor onze hartelijke dank.

 

 

facebook (2)


Copyright © Lutoban Foundation 2013. All Rights Reserved.