Boeken

Helaas kunnen wij geen boeken meer aannemen.

Donaties

Donaties zijn altijd welkom

Ons rekeningnummer is NL50RABO0132996243 tnv Stichting Lutoban

RSIN 818005646

 

E-mail: info@lutoban.com

 

Wij zijn ANBI erkend

facebook

Home of Hope website

Translate

Dutch English Filipino German

Voedselpakketten worden uitgedeeld

De kerstkaartenactie zoals we dat noemen binnen de stichting is een groot succes. We vroegen om de kosten die mensen normaal gesproken kwijt waren aan het versturen van kerstkaarten te doneren aan Lutoban. Mooie digitale kerstkaarten hebben we mogen ontvangen met daarbij sommigen met de mededeling dat ze de uitgespaarde kosten hebben gedoneerd aan Lutoban.

 

Op de hiernaast staande foto zie je links de moeder van Ricky, Ricky en rechts onze contactpersoon Ritchel Pachica, waarbij Ritchel aan de moeder van Ricky (zie artikel) een voucher overhandigd van 1000 pesos waarmee zij zelf haar kerstpakket kan samenstellen. Ritchel deelt 10 vouchers uit. Deze vouchers zijn in te leveren bij de door de Mechel en Elly opgezette Mam's Elly Store in Talisay.

//fotos.lutoban.com/#!album-35

In Mabini in de stad Cadiz deelt onze contactpersoon Connie Legaspi 40 voedselpakketten uit die samengesteld worden door de door de Mechel en Elly opgezette Sari sari "BossJossen"store van de familie Legaspi. 

//fotos.lutoban.com/#!album-36

De kinderen van Home of Hope werden verrast met snoep en cola. Directrice  Ritche kreeg een gehaakte kerstboom cadeau die gehaakt is door de vrouwen van de suikerrietwerkers uit Mabini. 

//fotos.lutoban.com/#!album-37

Op het eiland Leyte heeft Cherie Mae aan 5 gezinnen voedselpakketten uitgedeeld. Het was de eerste keer dat Cherie Mae voor Lutoban actief weas en heeft dit keurig verantwoord door foto's en bonnetjes.

Naast de foto's van de ontvangers van de voedselpakketten stuurde ze ook nog enkele foto's mee van overstromingen als gevolg van de zoveelste typhoon 

//fotos.lutoban.com/#!album-38

facebook (2)


Copyright © Lutoban Foundation 2013. All Rights Reserved.